tisztapadló logo

Irodai padlószőnyeg takarítás

Profi csapatunk 20 éves tapasztalattal rendelkezik irodai padlószőnyeg tisztításában.

Ajánaltunkat csak is kizárólag a megrendelő igénye alapján személyes egyezetést követően küldünk.

Minden esetben végzünk próbatisztítást (min.10m2), ahol a végeredmény kézzel fogható.

Legfőbb törekvésünk a tiszta környezet, elégedett ügyfelek, hosszútávú együttműködés.

Ajánlatunk tartalmazza

Elvégzendő feladatok

Tisztítás tervezésnél figyelembe vesszük: prioritás és gyakoriság, kiemelten, szemelőtt tartva az iroda dolgozok zavartalan működését.

Tisztító gépek

Professzionális géppark, eszközpark, bio tisztítószerek használatával.

Minőségellenőrzés

Az ügyfelek maximális elégedettsége érdekében folyamatos a munkák minőségének ellenőrzése,amit kimondottan a cég tulajdonosa az adott ügyféllel közösen, szúrópróbaszerűen végez.

Üdvözöljük a tisztapadló.hu oldalon, ahol az iroda takarítás szolgáltatásaink kiemelten fontosak. Tudjuk, hogy egy tiszta és rendezett munkakörnyezet növeli a munkatársak produktivitását és javítja az üzleti környezet általános megjelenését. A tisztapadló csapata elkötelezett amellett, hogy professzionális, megbízható és hatékony iroda takarítási szolgáltatást nyújtson, amely megfelel az Ön vállalkozásának minden igényének. Az iroda takarítás magában foglalja az általános tisztítási feladatokat, mint például a porolás, porszívózás, padlótisztítás és a sanitárius helyiségek higiéniájának fenntartása. Ezek a szolgáltatások elengedhetetlenek egy egészséges és higiénikus munkahely fenntartásához, ahol minden munkatárs jól érzi magát. A tisztapadló.hu-nál különös figyelmet fordítunk a részletekre, biztosítva, hogy minden sarok és rejtett terület tiszta és pormentes legyen. A modern munkahelyek különböző takarítási kihívásokkal szembesülnek, amelyek speciális eszközöket és technikákat igényelhetnek. A tisztapadló csapata a legújabb tisztítási technológiákat és eljárásokat használja, hogy hatékonyan távolítsa el a szennyeződéseket és biztosítsa az iroda kiváló állapotát. Emellett környezetbarát tisztítószereket alkalmazunk, hogy csökkentsük a környezeti lábnyomunkat és támogassuk az Ön vállalatának fenntarthatósági céljait. A tisztapadló.hu-nál rugalmas takarítási ütemezést kínálunk, amely illeszkedik vállalata működéséhez és üzleti óráihoz. Legyen szó rendszeres napi, heti vagy havi takarításról, csapatunk készen áll arra, hogy megfeleljen az Ön egyedi igényeinek. A tisztapadló célja, hogy zavartalan munkavégzést biztosítson, így takarítási szolgáltatásainkat úgy tervezzük, hogy azok ne zavarják a munkafolyamatot. Ráadásul, a tisztapadló csapata teljes körű iroda takarítási megoldásokat kínál, amelyek magukban foglalják az ablaktisztítást, szőnyegtisztítást és különleges igényű helyiségek, például tárgyalók és vezetői irodák takarítását is. Mindezek mellett kiemelten figyelünk az egészségügyi előírásoknak való megfelelésre, biztosítva, hogy az Ön irodája minden szabványt és elvárást teljesítsen. Válassza a tisztapadló.hu-t az iroda takarítási szükségleteihez, és biztosítsa, hogy vállalata mindig tiszta, rendezett és vendégfogadásra kész állapotban legyen. Kapcsolatba léphet velünk közvetlenül a weboldalunkon keresztül, hogy testreszabott takarítási tervet készíthessünk vállalata számára. Bízza profi csapatunkra iroda takarítását, és összpontosítson teljes mértékben üzleti tevékenységeire!
Iroda takarítás

Miért válasszon minket?

  • Megbízható, kultúrált megjelenésű, stabil csapat
  • Minőségi, alapos munkavégzés a védjegyünk
  • Ügyfélorientált gondolkodás-együttműködés, akár egyedi igényeket figyelembe véve
  • Lekérdezhető referenciák
  • Felelősségbiztosítással rendelkezünk

Padlószőnyeg tisztítás árakat a következő tényeg befolyásolják:

  • Iroda, irodaház alapterülete (m2)
  • Elvégzendő terület tagoltsága
  • Ügyfél által meghatározott feladatok listája, részletessége
Scroll to Top