tisztapadló logo

Szőnyegtisztítás prémium

Professzionális bio szőnyegtisztítás az otthonában.

Rendszeresen tisztán tartja, porszívózza szőnyegét, mégis úgy érzi, hogy nem elég tiszta?

A normál porszívó sajnos nem tud kiszedni mindent a szőnyeg mélyéről.

Ebben az esetben lehet segítségére Önnek egy professzionális szőnyegtisztítás, mely után újra élvezheti a szőnyeg látványát, s talpa alatt érezheti annak újra visszanyert puha, energiával teli állapotát!

Kutyapisis-szőnyeg-hátoldala Kutyapisis-szőnyeg-tisztítás-után
Szőnyegtisztítás elött Szőnyegtisztítás után
Kárpittisztítás előtt Kárpittisztítás után

Csomag ajánlatunk

Teljes árlistáért tekintse meg az Áraink menüpontot!

Klasszikus
szőnyegtisztítás

3 géppel
1.590 Ft /m²
 • Elektromos szőnyegporolás + Atkamentesítés
 • Száraz-habos szőnyegtisztítás
 • Bioenzimes tisztítószer
 • Szárazgőzös fertőtlenítő extra tisztítás
 •  

Fapados (árú)
szőnyegtisztítás

2 géppel
1.290 Ft /m²
 • Csak az ára fapaados, de minőség itt is garantáltan prémium!
 • Elektromos szőnyegporolás +Atkamentesítés
 • Száraz-habos szőnyegtisztítás
 • Bio tisztítószer
 •  
Prémium
szőnyegtisztítás
3+1 géppel
2.190 Ft /m²
 • Elektromos szőnyegporolás + Atkamentesítés
 • Száraz-habos szőnyegtisztítás
 • Bioenzimes tisztítószer
 • Szárazgőzős fertőtlenítő extra tiszítása
 • Gépi szőnyetupírozás (USA géppel)
 •  
szőnyegtisztítás

Kicsi vagy nagy? Rövid vagy hosszú szőrű „shaggy”? Esetleg extra vastag? Kávé-,bor folt, vagy netán állati vizelet?

Mi megoldást nyújtunk az Ön számára!

A precíz, és pontos munka az Ön otthonában zajlik, hiszen szolgáltatásunkat igyekeztünk ügyfeleink számára a lehető legkényelmesebben kivitelezni, így a többi szőnyegtisztító céggel ellentétben, mi házhoz megyünk!

A legújabb és legmodernebb technológiával ellátott gépekkel dolgozunk, melyek garantált sikert aratnak a legmakacsabb szennyeződésekkel elleni harcban!

Üdvözöljük a tisztapadló.hu oldalon, ahol a szőnyegtisztítás nem csupán egy szolgáltatás, hanem szenvedélyünk. Megértjük, hogy a szőnyegek kulcsfontosságúak otthona vagy irodája kényelmében és megjelenésében, ezért kínálunk professzionális, mélytisztító megoldásokat, amelyek visszaadják szőnyegeinek eredeti ragyogását és frissességét. A szőnyegtisztítás létfontosságú a por, atkák, allergének és egyéb szennyeződések eltávolításához, amelyek idővel felhalmozódhatnak a szőnyegszálak mélyén. Ezek a részecskék nem csak a levegő minőségét ronthatják, de allergiás reakciókat és egyéb egészségügyi problémákat is okozhatnak. A tisztapadló szakértői csapata a legmodernebb technológiákat és tisztítási módszereket használja, hogy mélyen tisztítsa és frissítse szőnyegeit, miközben megőrzi azok színét és szerkezetét. Szolgáltatásaink minden típusú szőnyegre kiterjednek, legyen az hagyományos kézi csomózású darab, modern területi szőnyeg vagy nagy forgalmú irodai padlószőnyeg. Tudjuk, hogy minden szőnyeg egyedi, ezért a tisztapadló személyre szabott megközelítést alkalmaz, figyelembe véve a szőnyeg anyagát, méretét és szennyezettségének mértékét. Ez biztosítja, hogy a legjobb tisztítási módszert alkalmazzuk, miközben védelmezzük a szőnyegszálakat. A tisztapadló nem csupán a szennyeződések és foltok eltávolítására összpontosít, hanem a szőnyegek hosszú távú állapotának megőrzésére is. Megértjük, hogy a szőnyegtisztítás egy befektetés otthona és egészsége védelmében, ezért arra törekszünk, hogy minden ügyfelünk teljes mértékben elégedett legyen a végeredménnyel. A környezetbarát tisztítószerek és eljárások alkalmazásával nem csak a szőnyegeket tesszük tisztává, hanem otthonát vagy munkahelyét is egészségesebbé és biztonságosabbá tesszük. Az ügyfelek kényelme és elégedettsége érdekében a tisztapadló.hu egyszerű és átlátható foglalási folyamatot kínál. Látogasson el weboldalunkra, ahol könnyedén igényelhet szőnyegtisztítási szolgáltatást, és tájékozódhat árainkról és elérhetőségünkről. Személyre szabott időpont-egyeztetésünk lehetővé teszi, hogy a tisztítást a legmegfelelőbb időpontban végezzük el, minimalizálva az Ön és családja, vagy munkatársai számára a kellemetlenségeket. Válassza a tisztapadló.hu-t, ha megbízható, professzionális szőnyegtisztítási szolgáltatást keres, amely megújítja és megőrzi szőnyegeinek szépségét. Lépjen kapcsolatba velünk még ma, hogy otthona vagy vállalkozása szőnyegei ismét tiszták, frissek és élénkek lehessenek. Bízza szőnyegeit a tisztapadló szakértőire, és élvezze a különbséget!

Felkeltettük érdeklődését? Kérjen ajánlatot még ma!

Scroll to Top