tisztapadló logo

További szolgáltatások

Atkamentesítés, függönytisztítás, fuga tisztítás

Atkamentesítés

Mi az a poratka?

Ahhoz hogy le tudjuk győzni a poratkákat, először tudnunk kell mivel is állunk szemben!

A poratkák mikroszkopikus, tehát szabad szemmel nem látható élőlények. Kedvenc élőhelyük  a szőnyeg, a kárpitozott felületek, a bútorok, párnák és a matracok! Életünk 20-30%-át az ágyunkban töltjük, Ön szívesen osztaná meg az ágyát velük?

Persze, hogy nem! Sokan sajnos még a létezésükről sem tudnak! Pedig nagyban hozzájárulnak az alvásminőségünkhöz! 

atkamentessites
kialvatlanság

Kialvatlanul kel? Gyakran fáj a feje? Tüsszög és vörösek a szemei?

Ennek a hátterében bizony legtöbb esetben a poratkáknak az ürüléke áll! Ha odafigyelünk a rendszeres tisztításra, csökkenteni tudjuk a poratkák számát otthonunkban. 

Lehetőleg naponta többször szellőztessük a szobánkat, különösen a hálószobát. Próbáljuk egyforma hőfokra befűteni , és igyekezzünk figyelni arra, hogy a lakás relatív páratartalma 60 százalék alatt maradjon!

Allergiások figyelem!

Házipor allergiában vagyis poratka allergiában szenved?

Sajnos ez a fajta allergia egész évben fent áll. Nincs évszakhoz kötve.

Allergológusok javasolják, hogy a szőnyeget, egyéb kárpitot, matracot évente 4-5 alkalommal tisztítsuk. Ilyenkor mélytisztítás és atkaírtás is javasolt!

Mi a fenti javaslatok szerint takarítjuk a bútorokat. Nagy hatékonyságú atkamentesítő HEPA levegőszűrős  porszívóval mely 99,95%-os hatékonysággal kiszűri.

A mélytisztítást pedig permetextrakciós gépünkkel végezzük a maximális tisztaságért!

Rendszeres atkamentesítéshez kérd, kedvezményes egyedi árajánlatunkat! Hisz a tisztaság mindenkié!

atkamentesítés-allergia-

Függönytisztítás

Helyszínen történő függöny tisztítás Budapesten. Az új fajta technológia lehetővé teszi, hogy a függöny levétel nélkül professzionális gépek + bio tisztítószerek segítségével megújul és felfrissül.

Kérje ingyenes árajánlatunkat! Referencia munkáinkat a képek között találhatja.

Üdvözöljük a tisztapadló.hu oldalon, ahol nem csak az alapvető tisztítási szolgáltatásokat kínáljuk, hanem számos további szolgáltatást is, mint az atkamentesítés, függönytisztítás és fugatisztítás. Ezek a szolgáltatások kiegészítik átfogó takarítási palettánkat, biztosítva, hogy otthona vagy munkahelye minden szempontból tiszta és higiénikus legyen. Atkamentesítés Az atkamentesítés egy különleges szolgáltatás, amely különösen fontos az allergiás reakciókkal küzdő ügyfelek számára. Az atkák a háztartási porban élő mikroszkopikus élőlények, amelyek súlyos allergiás reakciókat válthatnak ki. A tisztapadló.hu-nál különleges atkamentesítési eljárásokat alkalmazunk, amelyek célzottan távolítják el az atkákat és azok ürülékét a szőnyegekből, matracokból, kárpitokból és egyéb textilekből. Ezáltal jelentősen csökkentjük az allergén anyagok jelenlétét az otthoni és munkahelyi környezetben, segítve ezzel ügyfeleink egészségének megőrzését. Függönytisztítás A függönyök nem csak az ablakok díszei, hanem fontos szerepet játszanak a napfény szabályozásában és a privátszféra biztosításában is. Idővel azonban a függönyök porosak, szennyezettek és fakók lehetnek. A tisztapadló.hu-nál a függönytisztítást különös figyelemmel végezzük, hogy eltávolítsuk a port, szennyeződéseket és az esetleges foltokat, miközben megőrizzük a textíliák színeit és szerkezetét. Professzionális tisztítási módszereinkkel frissességet és újszerű megjelenést kölcsönözünk függönyeinek. Fugatisztítás A fugák a csempeburkolatok közötti részek, amelyek idővel elszíneződhetnek és penésztelepekké válhatnak. Ez nem csupán esztétikailag zavaró, de egészségügyi kockázatot is jelenthet. A tisztapadló.hu fugatisztítási szolgáltatása segít visszaállítani a fugák eredeti színét, miközben eltávolítjuk a penészt, baktériumokat és egyéb szennyeződéseket. Ezzel nem csak a csempeburkolatok újulnak meg, hanem a tisztaság és higiénia érzése is növekszik otthonában vagy munkahelyén. A tisztapadló.hu-nál minden szolgáltatásunkat a legnagyobb gondossággal és professzionalizmussal végezzük, ügyelve arra, hogy ügyfeleink teljes mértékben elégedettek legyenek a végeredménnyel. További szolgáltatásaink, mint az atkamentesítés, függönytisztítás és fugatisztítás, tökéletes kiegészítői alapvető tisztítási csomagjainknak, segítve ezzel, hogy otthona vagy vállalkozása minden részletében tiszta és vonzó legyen. Válassza a tisztapadló.hu széles körű takarítási szolgáltatásait, hogy otthona vagy munkahelye a lehető legtisztább és legmeghívóbb legyen. Forduljon hozzánk bizalommal, és tegye a tisztaságot és higiéniát életstílusává. A tisztapadló csapata készen áll, hogy megvalósítsa otthoni és üzleti terei átalakítását.
függönytisztítás
Fuga tisztítás
Fuga tisztítás

Bizonyára Ön is tudja, hogy mennyi időt vesz igénybe a fugák teljes tisztítása. 

Speciális súrológéppel és vagy gőzgéppel (140 Celsius fok) vállaljuk az Ön otthonában, hogy újra zsír, kosz, olaj, penész mentes legyen a járólapok közötti fuga. 

Kérje ingyenes árajánlatunkat! Referencia munkáinkat a képek között találhatja.

Felkeltettük érdeklődését? Kérjen ajánlatot még ma!
Scroll to Top