tisztapadló logo

Kárpittisztítás profi

Professzionális bio kárpittisztítás az otthonában.

Miért minket válasszon?

előporszívozás

Előporszívózás

A profi kárpittisztítás alapja az alapos előporszívózás. Speciális porszívóink 30 cm mélyen kiszívják a port, és a poratkákat.

Vegyszeres

Bio vegyszeres
tisztítás

Bio enzimes és vegyszeres tisztítás, mely ártalmatlan az emberekre és az állatokra egyaránt.

vizes mosás

Ipari vizes kárpittisztítás

Hatékonyan birkózik meg, a foltokkal és a szennyeződésekkel.

gőzölő

Extrák

Igény szerint, szárazgőzös extra tisztítás, szárítógép a munka ideje alatt.

Ruháinkat hetente többször mossuk, bútorainkat miért nem tisztítjuk legalább évente?

A bútorhuzat ugyanúgy érintkezik napi szinten a bőrünkkel mint a ruhánk. Így a zsír és kosz lerakódik a kárpitra, a hosszú hónapok, illetve évek alatt. Óvja meg bútorai állapotát, hogy évekig fő dísze legyen a lakásának.

Sőt így nagy számban csökkentheti a poratkák számát is, mely közérzetére és családja egészségére is nagy hatással lehet.

Egyre több időt töltünk otthon, akarva vagy akaratlanul. Így bútoraink sokkal nagyobb szennyezettségnek vannak kitéve. 

A kárpitozott ülőgarnitúra, a kanapé, a székek, az ágyak felülete, a matracok, a fotelek mind-mind magukba szívják a port, és a felületeiken is észrevehetjük idővel a rájuk kerülő szennyeződéseket.

Higiéniai szempontból érdemes ezeket legalább évente egyszer kitisztítani!

Kárpittisztítás

Csomag ajánlatunk

Teljes árlistáért tekintse meg az Áraink menüpontot!

Klasszikus
kárpittisztítás

2 géppel
5.500 Ft /ülőfelület
  • Elektromos kárpitporolás + Atkamentesítés
  • Vizes tisztítás ipari géppel
  • Bioenzimes tisztítószer
  •  

Frissítő
kárpittisztítás

2 géppel
3.900 Ft /ülőfelület
  • Rendszeresen tisztított kanapénál igénybe vehető szolgáltatás.
  • Elektromos kárpitporolás + Atkamentesítés
  • Szárazgőzös frissítő tisztítás
  • Bioenzimes tisztítószer
  •  
Prémium
kárpittisztítás
3 géppel
6.500 Ft /ülőfelület
  • Elektromos kárpitporolás + Atkamentesítés
  • Vizes tisztítás ipari géppel
  • Bioenzimes tisztítószer
  • Szárazgőzös fertőtlenítő extra kímélő tisztítás​
  •  

Ön melyik oldalra ülne?

A többség valószínűleg a tiszta oldalt választaná szívesen.. 🙂

Sajnos nem mindig van választási lehetőségünk, hisz történhetnek balesetek. Nem kell sok idő ahhoz, hogy teljesen bekoszolódjanak vadonatúj bútoraink.

A képen 2 évnél nem idősebb kanapé látható, aminek bal oldala, már általunk lett megtisztítva.

Üdvözöljük a tisztapadló.hu oldalon, ahol szakértelmünkkel és elhivatottságunkkal állunk rendelkezésére, hogy kárpitjait újra életre keltsük. A kárpittisztítás nem csak a mindennapi tisztaság és higiénia elengedhetetlen része, hanem hosszú távon megőrzi bútorainak szépségét és állapotát is. Cégünk, a tisztapadló, professzionális megoldásokat kínál minden típusú kárpittisztítási igényre, legyen az otthoni kanapé, irodai szék vagy drága antik bútordarab. A kárpittisztítás fontossága nem lehet eléggé hangsúlyozott. A rendszeres tisztítás segít eltávolítani a port, allergéneket és egyéb káros mikroorganizmusokat, amelyek idővel felhalmozódhatnak a szövetek mélyén. Ez nemcsak javítja az otthoni levegő minőségét, hanem segít megelőzni az allergiás reakciókat és más légzőszervi problémákat is. A tisztapadló csapatának célja, hogy segítséget nyújtson a tiszta és egészséges otthoni környezet fenntartásában a magas színvonalú kárpittisztítási szolgáltatásokkal. Szolgáltatásaink kiterjednek a különböző típusú és anyagú kárpitokra, beleértve a textilből, bőrből és más speciális anyagokból készült bútorokat is. Tudjuk, hogy minden kárpit egyedi, és megköveteli a megfelelő tisztítási módszert. Ezért a tisztapadló szakemberei minden egyes esetben személyre szabott megközelítést alkalmaznak, hogy biztosítsák a legjobb eredményt, anélkül, hogy károsítanák a bútorokat. A legújabb technológiákat és kíméletes, de hatékony tisztítószereket használjuk, hogy eltávolítsuk a makacs foltokat és szennyeződéseket, miközben megőrizzük a kárpitok eredeti színét és állapotát. A tisztapadló nem csak a tisztításra koncentrál; célunk, hogy ügyfeleink teljes mértékben megelégedjenek a végeredménnyel. Ezért különös figyelmet fordítunk a részletekre és az ügyfél igényeire, biztosítva, hogy minden kérdésre választ kapjanak, és minden szolgáltatásunk megfeleljen az elvárásaiknak. Továbbá, a környezetvédelem is fontos számunkra, ezért olyan tisztítási módszereket alkalmazunk, amelyek nem csak hatékonyak, hanem környezetbarátok is. Tudjuk, hogy a bútorok tisztítása jelentős befektetés lehet, ezért a tisztapadló.hu-nál átlátható árazással és kiváló ár-érték aránnyal dolgozunk, hogy mindenki számára elérhetővé tegyük szolgáltatásainkat. Emellett, tanácsokkal és útmutatásokkal is szolgálunk ügyfeleinknek a mindennapi kárpitápolás terén, hogy hosszú távon megőrizhessék bútoraik frissességét és tisztaságát. Válassza a tisztapadló.hu-t a kárpittisztítási szükségleteihez, és tapasztalja meg az első osztályú szolgáltatást és a kivételes eredményeket. Látogasson el weboldalunkra, hogy többet megtudjon szolgáltatásainkról, vagy lépjen kapcsolatba közvetlenül csapatunkkal, hogy megbeszéljük, hogyan tehetjük otthonát vagy irodáját tisztábbá és vonzóbbá. A tisztapadló garantálja, hogy kárpitjai újra életre keljenek.
melyik oldalra ülne
Scroll to Top