tisztapadló logo

Radiátor tisztítás profi

Professzionális környezetbarát radiátor tisztítás

Miért minket válasszon?

Melegebb lakás

A profi kárpittisztítás alapja az alapos előporszívózás. Speciális porszívóink 30 cm mélyen kiszívják a port, és a poratkákat.

Kellemetlen szagok eltüntetése

Bio enzimes és vegyszeres tisztítás, mely ártalmatlan az emberekre és az állatokra egyaránt.

Egészségesebb környezet

Hatékonyan birkózik meg, a foltokkal és a szennyeződésekkel.

Tisztább levegő

Ha koszos és poros a radiátorunk akkor az alulról érkező hideg levegő, a radiátor hőjével és porával együtt fog a szoba levegőjébe áramolni. Így folyamatosan szennyezve levegőnket.

Alacsonyabb fűtésszámla

A radiátor konvektor lemezeinek megtisztításával, sokkal hatékonyabban tud áramolni a meleg levegő. Ezáltal a levegő sokkal jobban tudja szállítani a hőt. Így alacsonyabb hőfokon melegebb lakást érhetünk el. Ezt a pénztárcánkon is meg fogjuk érezni.

Tiszta a lakás, de valamiért fűtési szezonban mégis száll a por a levegőben? Romlott a radiátor fűtőértéke?

radiátor előtte radiátor utána

A radiátoros fűtés az egy központi helyen előállított hőt csőhálózat segítségével juttatja a különböző helyiségekbe. A helységekben a hőleadásról hőleadó a radiátorok gondoskodnak. A modernebb fűtési rendszereknél alkalmazott lemezradiátorok az öntöttvas radiátorokhoz képest lényegesen kisebb helyet vesznek igénybe, hőleadásuk a hajlogatott lemezfelületen történik, amely jórészt a radiátor belsejében található. Ez a lemez felület a évek során gyakran a használatból eredően megtelik különféle porral és szennyeződéssel. Miért érdemes ezt a szolgáltatást igénybe venni?

Radiátoros fűtésnél a levegő körkörösen áramlik a helyiségben. A radiátor alján áramlik be a hűvös levegő és mivel a meleg levegő felfelé száll, a már felmelegedett levegő áramlik ki a radiátor belsejéből, így egy természetes levegő körforgás indul be. A radiátor felületén megtapadt por egy része a levegő áramlása során a leválik, ezáltal a porszemcsék az áramlás során a helyiség légterébe kerülnek. A poron kívül könnyen fellelhető korom pókháló, konyhai zsírgőz, illetve akár nikotin lerakódást. függően a radiátor elhelyezkedésétől.

Fontos tudni:

A levegőben szálló finom por hozzájárul az allergiás tünetekhez.
A kihülőben lévő leszálló levegő a radiátorból származó port a bútorokra és egyéb tárgyakra szállítja.
A radiátoron megtapadt por rontja hőleadásának hatásfokát, mely több energiát használ fel, így többlet költséget okoz.

Melyek a leggyakoribb tünetek?

A használaton kívüli radiátorok belseje tökéletes búvóhely a pókok számára, így teleszőhetik pókhálójukal a belső lemezes részt, melyen tökéletesen meg tud ülni a por. Az abszolút finom porszemcséknek még a pókhálóra sincs szüksége, így meg tudnak ragadni a belső cikkcakk lemezen is.
A radiátor alja és teteje is egyformán meleg mindenhol, habár nincs olyan meleg a lakásban, mint korábban

Miért válasszon minket?

A radiátort 100%-ig tisztán adjuk át.
Padló és fal védelemmel dolgozunk.
Az elvégzett feladat után sosem hagyunk koszt magunk után.

Radiátor, tisztítás Radiátor tisztítás | Tisztapadló

Radiátor, tisztítás

Felkeltettük érdeklődését? Kérjen ajánlatot még ma!

Scroll to Top