tisztapadló logo

Upholstery Cleaning profi

Professional organic upholstery cleaning in your home.

Why Choose Us?

előporszívozás

Pre-vacuuming

The basis of professional upholstery cleaning is thorough preliminary vacuuming. Our special vacuum cleaners extract dust and dust mites at a depth of 30 cm.

Vegyszeres

Bio chemical
cleaning

Bio-enzymatic and chemical cleaning, which is harmless to both humans and animals.

vizes mosás

Industrial water upholstery cleaning

It effectively copes with stains and dirt.

gőzölő

Extras

On request, extra cleaning with dry steam, dryer during work.

We wash our clothes several times a week, why don't we clean our furniture at least once a year?

The furniture cover comes into contact with our skin on a daily basis in the same way as our clothes. Thus, grease and dirt are deposited on the upholstery over the long months and years. Protect the condition of your furniture so that it will be the main decoration of your apartment for years.

In fact, this way you can greatly reduce the number of dust mites, which can have a great impact on your well-being and the health of your family.

We spend more and more time at home, willingly or unwillingly. Thus, our furniture is exposed to much more pollution. 

Upholstered sofas, sofas, chairs, the surfaces of beds, mattresses, armchairs all absorb dust, and we can notice the dirt on their surfaces over time.

From a hygienic point of view, it is worth cleaning them at least once a year!

Kárpittisztítás

Our Package Offer

For a complete price list, see the menu item Prices!

Classic
upholstery cleaning

With 2 machines
5.500 Ft /seat surface
 • Electric upholstery cleaner + Mite removal
 • Vizes tisztítás ipari géppel
 • Bioenzymatic cleaner
 •  

Refreshing
upholstery cleaning

With 2 machines
3.900 Ft /seat surface
 • Service available for regularly cleaned sofas.
 • Electric upholstery cleaner + Mite removal
 • Refreshing dry steam cleaning
 • Bioenzymatic cleaner
 •  
Premium
upholstery cleaning
with 3 machines
6.500 Ft /seat surface
 • Electric upholstery cleaner + Mite removal
 • Vizes tisztítás ipari géppel
 • Bioenzymatic cleaner
 • Dry steam disinfectant extra gentle cleaning
 •  

Which side would you sit on?

The majority would probably choose the clean side.. 🙂

Unfortunately, we don't always have a choice, because accidents can happen. It doesn't take long for our brand new furniture to get completely dirty.

The picture shows a sofa no older than 2 years old, the left side of which has already been cleaned by us.

Üdvözöljük a tisztapadló.hu oldalon, ahol szakértelmünkkel és elhivatottságunkkal állunk rendelkezésére, hogy kárpitjait újra életre keltsük. A kárpittisztítás nem csak a mindennapi tisztaság és higiénia elengedhetetlen része, hanem hosszú távon megőrzi bútorainak szépségét és állapotát is. Cégünk, a tisztapadló, professzionális megoldásokat kínál minden típusú kárpittisztítási igényre, legyen az otthoni kanapé, irodai szék vagy drága antik bútordarab. A kárpittisztítás fontossága nem lehet eléggé hangsúlyozott. A rendszeres tisztítás segít eltávolítani a port, allergéneket és egyéb káros mikroorganizmusokat, amelyek idővel felhalmozódhatnak a szövetek mélyén. Ez nemcsak javítja az otthoni levegő minőségét, hanem segít megelőzni az allergiás reakciókat és más légzőszervi problémákat is. A tisztapadló csapatának célja, hogy segítséget nyújtson a tiszta és egészséges otthoni környezet fenntartásában a magas színvonalú kárpittisztítási szolgáltatásokkal. Szolgáltatásaink kiterjednek a különböző típusú és anyagú kárpitokra, beleértve a textilből, bőrből és más speciális anyagokból készült bútorokat is. Tudjuk, hogy minden kárpit egyedi, és megköveteli a megfelelő tisztítási módszert. Ezért a tisztapadló szakemberei minden egyes esetben személyre szabott megközelítést alkalmaznak, hogy biztosítsák a legjobb eredményt, anélkül, hogy károsítanák a bútorokat. A legújabb technológiákat és kíméletes, de hatékony tisztítószereket használjuk, hogy eltávolítsuk a makacs foltokat és szennyeződéseket, miközben megőrizzük a kárpitok eredeti színét és állapotát. A tisztapadló nem csak a tisztításra koncentrál; célunk, hogy ügyfeleink teljes mértékben megelégedjenek a végeredménnyel. Ezért különös figyelmet fordítunk a részletekre és az ügyfél igényeire, biztosítva, hogy minden kérdésre választ kapjanak, és minden szolgáltatásunk megfeleljen az elvárásaiknak. Továbbá, a környezetvédelem is fontos számunkra, ezért olyan tisztítási módszereket alkalmazunk, amelyek nem csak hatékonyak, hanem környezetbarátok is. Tudjuk, hogy a bútorok tisztítása jelentős befektetés lehet, ezért a tisztapadló.hu-nál átlátható árazással és kiváló ár-érték aránnyal dolgozunk, hogy mindenki számára elérhetővé tegyük szolgáltatásainkat. Emellett, tanácsokkal és útmutatásokkal is szolgálunk ügyfeleinknek a mindennapi kárpitápolás terén, hogy hosszú távon megőrizhessék bútoraik frissességét és tisztaságát. Válassza a tisztapadló.hu-t a kárpittisztítási szükségleteihez, és tapasztalja meg az első osztályú szolgáltatást és a kivételes eredményeket. Látogasson el weboldalunkra, hogy többet megtudjon szolgáltatásainkról, vagy lépjen kapcsolatba közvetlenül csapatunkkal, hogy megbeszéljük, hogyan tehetjük otthonát vagy irodáját tisztábbá és vonzóbbá. A tisztapadló garantálja, hogy kárpitjai újra életre keljenek.
melyik oldalra ülne
Scroll to Top