tisztapadló logo

További szolgáltatások

Atkamentesítés, függönytisztítás, fuga tisztítás

Mite Removal

What is a dust mite?

In order to defeat dust mites, we must first know what we are up against!

Dust mites are microscopic creatures that cannot be seen with the naked eye. Their favorite habitat is the carpet, upholstered surfaces, furniture, pillows and mattresses! We spend 20-30% of our lives in our beds, would you like to share your bed with them?

Of course not! Unfortunately, many people don't even know about their existence! However, they greatly contribute to the quality of our sleep! 

atkamentessites
kialvatlanság

Do you wake up without sleep? Do you often have headaches? Sneezing and red eyes?

In most cases, dust mites' excrement is behind this! If we pay attention to regular cleaning, we can reduce the number of dust mites in our home. 

If possible, ventilate our room several times a day, especially the bedroom. Let's try to heat it to the same temperature and try to keep the relative humidity of the apartment below 60 percent!

Attention allergy sufferers!

Do you suffer from house dust allergy or dust mite allergy?

Unfortunately, this type of allergy persists throughout the year. It is not tied to the season.

Allergists recommend cleaning carpets, other upholstery and mattresses 4-5 times a year. In this case, deep cleaning and mite removal are also recommended!

We clean the furniture according to the above recommendations. Highly efficient dust mite remover with a HEPA air filter vacuum cleaner that filters with 99.95% efficiency.

Deep cleaning is performed with our spray extraction machine for maximum cleanliness!

For regular mite removal, ask for our special discount offer! Cleanliness belongs to everyone!

atkamentesítés-allergia-

Függönytisztítás

Helyszínen történő függöny tisztítás Budapesten. Az új fajta technológia lehetővé teszi, hogy a függöny levétel nélkül professzionális gépek + bio tisztítószerek segítségével megújul és felfrissül.

Kérje ingyenes árajánlatunkat! Referencia munkáinkat a képek között találhatja.

Üdvözöljük a tisztapadló.hu oldalon, ahol nem csak az alapvető tisztítási szolgáltatásokat kínáljuk, hanem számos további szolgáltatást is, mint az atkamentesítés, függönytisztítás és fugatisztítás. Ezek a szolgáltatások kiegészítik átfogó takarítási palettánkat, biztosítva, hogy otthona vagy munkahelye minden szempontból tiszta és higiénikus legyen. Atkamentesítés Az atkamentesítés egy különleges szolgáltatás, amely különösen fontos az allergiás reakciókkal küzdő ügyfelek számára. Az atkák a háztartási porban élő mikroszkopikus élőlények, amelyek súlyos allergiás reakciókat válthatnak ki. A tisztapadló.hu-nál különleges atkamentesítési eljárásokat alkalmazunk, amelyek célzottan távolítják el az atkákat és azok ürülékét a szőnyegekből, matracokból, kárpitokból és egyéb textilekből. Ezáltal jelentősen csökkentjük az allergén anyagok jelenlétét az otthoni és munkahelyi környezetben, segítve ezzel ügyfeleink egészségének megőrzését. Függönytisztítás A függönyök nem csak az ablakok díszei, hanem fontos szerepet játszanak a napfény szabályozásában és a privátszféra biztosításában is. Idővel azonban a függönyök porosak, szennyezettek és fakók lehetnek. A tisztapadló.hu-nál a függönytisztítást különös figyelemmel végezzük, hogy eltávolítsuk a port, szennyeződéseket és az esetleges foltokat, miközben megőrizzük a textíliák színeit és szerkezetét. Professzionális tisztítási módszereinkkel frissességet és újszerű megjelenést kölcsönözünk függönyeinek. Fugatisztítás A fugák a csempeburkolatok közötti részek, amelyek idővel elszíneződhetnek és penésztelepekké válhatnak. Ez nem csupán esztétikailag zavaró, de egészségügyi kockázatot is jelenthet. A tisztapadló.hu fugatisztítási szolgáltatása segít visszaállítani a fugák eredeti színét, miközben eltávolítjuk a penészt, baktériumokat és egyéb szennyeződéseket. Ezzel nem csak a csempeburkolatok újulnak meg, hanem a tisztaság és higiénia érzése is növekszik otthonában vagy munkahelyén. A tisztapadló.hu-nál minden szolgáltatásunkat a legnagyobb gondossággal és professzionalizmussal végezzük, ügyelve arra, hogy ügyfeleink teljes mértékben elégedettek legyenek a végeredménnyel. További szolgáltatásaink, mint az atkamentesítés, függönytisztítás és fugatisztítás, tökéletes kiegészítői alapvető tisztítási csomagjainknak, segítve ezzel, hogy otthona vagy vállalkozása minden részletében tiszta és vonzó legyen. Válassza a tisztapadló.hu széles körű takarítási szolgáltatásait, hogy otthona vagy munkahelye a lehető legtisztább és legmeghívóbb legyen. Forduljon hozzánk bizalommal, és tegye a tisztaságot és higiéniát életstílusává. A tisztapadló csapata készen áll, hogy megvalósítsa otthoni és üzleti terei átalakítását.
függönytisztítás
Fuga tisztítás
Fuga tisztítás

Bizonyára Ön is tudja, hogy mennyi időt vesz igénybe a fugák teljes tisztítása. 

Speciális súrológéppel és vagy gőzgéppel (140 Celsius fok) vállaljuk az Ön otthonában, hogy újra zsír, kosz, olaj, penész mentes legyen a járólapok közötti fuga. 

Kérje ingyenes árajánlatunkat! Referencia munkáinkat a képek között találhatja.

Are you interested? Request an offer today!
Scroll to Top