tisztapadló logo

kárpittisztítás, Szőnyegtisztítás

WE BRING CLEANLINESS TO YOUR HOME!

Be clear here and now!

We remove unwanted stains, dust and dust mites.

Otthonok, irodák, éttermek, szállodák és munkahelyek szőnyeg, kárpit és padlófelületeinek, bio és vegyszeres tisztítása egyaránt. 50.000 Ft felett ingyenes kiszállás Budapesten belül. (Pest megyében egyéni árazás)

 
dotted -pattern
szőnyegtisztítás kárpittisztítás

Services

Szőnyegtisztítás

Carpet Cleaning

Maybe you don't even remember what the color of the carpet was like when it was new? Maybe there is a baby in the family? Even pets? Then your carpets are exposed to extreme dirt.

Padlótisztítás

Floor cleaning

Can't you remember how beautifully your new floor shined? Not to mention the color of the grout? With floor cleaning, we solve both in one fell swoop.

kárpittisztítás

Upholstery Cleaning

You wash your clothes every day, but when was the last time you cleaned your furniture? From a hygienic point of view, they should also be cleaned at least once a year. Make your furniture look clean with us!

kárpittisztítás

Mite Removal

Dust mites are microscopic organisms. Their favorite habitat is the carpet, upholstered surfaces, furniture, pillows and mattresses! Professional organic dust mite removal in your home.

Radiátor tisztítás

Radiator Cleaning

Is there a thick layer of dust in your radiators, or does it emit a strange smell? Do you have a baby or a pet at home? Do you have asthma or a dust allergy? Contact us!

Szőnyegtisztítás

Floor Rug Cleaning

Lehet, hogy már nem is emlékszik, milyen színű volt az Ön szőnyege, amikor új volt? Van kisgyermek a családjában? Netán háziállataik is vannak? Ilyen esetekben a szőnyegek rendkívüli szennyeződésnek vannak kitéve.

See how we work!

pointing
Kutyapisis-szőnyeg-hátoldala Kutyapisis-szőnyeg-tisztítás-után
Szőnyegtisztítás elött Szőnyegtisztítás után
Kárpittisztítás előtt Kárpittisztítás után

Our Partners

Üdvözöljük a tisztapadló.hu-n, ahol minden tisztítási szükségletére megoldást kínálunk, legyen szó kárpittisztításról, szőnyegtisztításról vagy terasz tisztításról. Szolgáltatásaink során a legmodernebb technológiákat és eljárásokat alkalmazzuk, hogy otthona és kültéri terei ismét ragyoghassanak. Célunk, hogy ügyfeleink teljes mértékben elégedettek legyenek, ezért minden projektet a legnagyobb gondossággal és odafigyeléssel végzünk. A tisztapadló szakértő csapata készen áll arra, hogy visszaadja bútorainak és szőnyegeinek eredeti szépségét. A rendszeres kárpittisztítás és szőnyegtisztítás nem csak az esztétikát javítja, hanem hozzájárul az otthoni levegő minőségének javításához is, így csökkentve az allergiás reakciók és egyéb egészségügyi problémák kockázatát. Szolgáltatásaink során csak a legjobb minőségű, környezetbarát tisztítószereket és gépeket használjuk, hogy biztosítsuk otthona biztonságát és tisztaságát. A terasz tisztítás során eltávolítjuk a makacs szennyeződéseket, mohát és algát, amelyek az időjárásnak és a külső környezeti hatásoknak való kitettség következtében képződnek. Szakértőink segítségével terasza ismét otthona dísze lehet, ahol a család és a barátok kellemesen tölthetik idejüket. A tisztapadló csapatának köszönhetően a kültéri terek tisztítása többé nem okoz gondot. Az ügyfeleink kényelme és elégedettsége érdekében testre szabott szolgáltatásokat kínálunk, figyelembe véve az egyéni igényeket és a különböző típusú felületeket. Legyen szó finom szövetű kárpitról, nagy forgalmú szőnyegről vagy elhanyagolt teraszról, csapatunk a lehető legjobb megoldást kínálja az Ön számára. Ráadásul, szolgáltatásaink nem csak hatékonyak, hanem átlátható árakon is elérhetőek, így Ön pontosan tudja, mire számíthat, anélkül, hogy aggódnia kellene a rejtett költségek miatt. Büszkék vagyunk arra, hogy szolgáltatásainkat magas színvonalú ügyfélkiszolgálással párosítjuk. Szakembereink minden kérdésére válaszolnak, és tanácsokkal látják el Önt az otthoni tisztítási folyamatokkal kapcsolatban. Emellett, ha bármilyen speciális igénye vagy kérése van, például allergia vagy érzékenység bizonyos tisztítószerekre, csapatunk készen áll az Ön szükségleteinek megfelelő megoldások kínálására. Látogasson el a tisztapadló.hu oldalra, ahol részletes információt talál szolgáltatásainkról, és olvashat a legújabb tisztítási tippekről és trükkökről. Ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, ha bármilyen tisztítási projektet tervez, és engedje meg, hogy csapatunk segítsen otthona és kültéri terei újjávarázsolásában. Bízza profi kezekre a tisztítást, és élvezze otthona és környezete frissességét és ragyogását!

Said About Us

Scroll to Top