tisztapadló logo

Floor Rug Cleaning

Professional organic dry-foam floor carpet cleaning

Trust our 25 years of professional experience!

Velünk időt és pénzt spórolhat magának, hiszen nem kell szőnyegtisztító cégeket próbálgatnia. A tisztapadló.hu-nál a minőség garantált!  Egy rosszul megválasztott padlószőnyeg tisztító súlyos fejfájást okozhat. Jobb esetben csak 2 különböző tisztítót kell hívnia. Rosszabb esetben az egész szőnyegpadlót ki kell cseréltetnie.

padlószőnyeg

You can save up to HUF 600,000 with us!

It's not a typo, this is about how much it costs, the work of an improperly selected "professional" in a low tone. In other words, replacing the damaged floor carpet on 100m2. You wouldn't risk that either, would you?

Trust your eyes! Check out our work:

Üdvözöljük a tisztapadló.hu oldalon, ahol különös hangsúlyt fektetünk a padlószőnyeg tisztítás fontosságára. A padlószőnyegek, különösen az irodákban és más nagy forgalmú területeken, jelentős szennyeződéseknek vannak kitéve nap mint nap. Ezért kulcsfontosságú a rendszeres és alapos tisztítás, amely nem csak a szőnyeg esztétikai megjelenését állítja helyre, hanem hozzájárul az egészséges belső környezet fenntartásához is. A tisztapadló csapata megérti, hogy a padlószőnyeg tisztítása különleges figyelmet és szakértelmet igényel. A beépített szennyeződések, foltok és allergének eltávolításához speciális technikákat és gépeket alkalmazunk. Az általunk használt eljárások mélyen behatolnak a szőnyegszálak közé, eltávolítva a felhalmozódott port, koszt és egyéb részecskéket, miközben megőrzik a szőnyeg eredeti állapotát és színeit. Az egészség és a környezettudatosság előtérbe helyezése mellett a tisztapadló.hu kizárólag környezetbarát és emberi egészségre nem ártalmas tisztítószereket használ. Ez biztosítja, hogy a tisztítási folyamat során ne kerüljön veszélybe sem az otthona, sem a munkahelye légminősége. Tisztában vagyunk azzal, hogy minden ügyfél igénye egyedi, ezért a tisztapadló.hu személyre szabott megközelítést kínál. Készséges csapatunk készen áll arra, hogy megvitassa Önnel a legmegfelelőbb tisztítási tervet, amely nem csak a szőnyeg tisztaságát, hanem annak hosszú távú állapotát is figyelembe veszi. Ne hagyja, hogy a padlószőnyegének állapota befolyásolja otthona vagy irodája megjelenését és egészségét. Forduljon a tisztapadló szakértőihez a professzionális és hatékony padlószőnyeg tisztítási szolgáltatásért. Bízza ránk szőnyegének tisztítását, és élvezze a friss, tiszta és élénk eredményt.
előtte
Padlószőnyeg tisztítás
Utána

Gift carpet drying

Upon request, we provide a carpet drying machine during the work for extra fast drying.

szonyegszarito
ajandék szonyegszartio

Gift carpet drying

Upon request, we provide a carpet drying machine during the work for extra fast drying.

Do your office chairs and furniture get dirty quickly?
Request an upholstery cleaning offer!

Scroll to Top